Få den nye TRAP Danmark – Furesø kommune (værdi: 199 kr.), som hvervegave, hvis du køber et gave-medlemskab til VHF. (175 kr.).

Vi sørger for at bringe hvervegaven, gavebrevet og foreningens velkomstpakke inkl. 3 årsskrifter direkte hjem til dig, når gavemedlemskabet er betalt. Så kan du ved lejlighed glæde et familiemedlem, en bekendt eller en nabo med et medlemskab af VHF, som løber frem til 31. december 2021. 

Hvis du ikke ønsker at bestille gavekortet online på denne side, kan du også bestille et gavekort ved personlig henvendelse ved foreningens arrangementer eller telefonisk på 44 98 37 89  (Foreningens sekretær). 

Du kan betale for gavemedlemskabet ved at indbetale k. 175.- til foreningens bankkonto eller via Mobilepay. Vores  bankkontonummer og nummeret til vores MobilePay vil fremgå af onlinekvitteringen efter udfyldning og afsendelsen af nedenstående formular. Betalingen bedes mærket "Gavekort". 

Behandling af personoplysninger: Personoplysninger behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse her

Du kan være sikker på, at vi har modtaget din bestilling, når der efter afsendelsen af nedenstående formular vises en kvittering med tak for din bestilling. 

Gavekortbestilling