På nedenstående sider kan du hente et kort over hver af skovene i Værløseegnen, der indeholder markeringer af skovdatabasens fortidsminder. 

Sådan bruger du kortet på en PC:
Du kan forstørre/formindske kortet med + eller - knappen i øverste venstre side af kortet. Du kan også dobbeltklikke med musen et ledigt sted på kortet for at forstørre. Dobbeltklik med trykt skiftetast formindsker. Kortudsnittet kan flyttes ved at flytte musen med nedtrykt museknap. Klikker du på en markeringspind, vises et billede af lokaliteten. Hvis du så klikker på dette minibillede, åbnes et nyt vindue, hvor du får en ny side med billeder og nærmere oplysninger om det valgte objekt.

Sådan bruger du kortet med en smartphone:

Du kan forstørre/formindske kortet med + eller - knappen eller ved at sætte to fingre på skærmen og trække dem fra hinanden eller  dem sammen for at zoome ind og ud. Kortudsnittet kan flyttes med én finger. Prikker du på en markeringspind (ballon), kan du se et billede. Prik på det for at se en side med billeder og oplysninger om det valgte objekt. Har du GPS i din smartphone kan du prikke på dette ikon hvorerjeg for at se på kortet, hvor du er. Funktionen forudsætter et mobilsignal, men det er der stort set alle steder i vore skove.

Kort der indeholder alle egnens skove

Bøndernes Hegn

Farum Lillevang

Jonstrup Vang

Lille Hareskov

Nørreskoven

Ravnsholt Skov

Ryget Skov

Store Hareskov

Terkelskoven