Her finder du kort og beskrivelser af  foreningens skovvandringer. Vi vil senere tilføje forslag til større og mindre ture i vores egn. Kortene kan vises på din Pc, din tablet eller din smartphone. Under turene møder du spor af vores fortid, som du kan få mere at vide om ved at klikke på de markører, der vises på kortet, når du klikker på markøren. Med ikonerne i øverste venstre side af kortet  kan du forstørre eller formindske kortet, du kan vælge at se kortet i fuld skærm, og du kan se din egen position, når du er i felten. Det sidste forudsætter dog, at du har givet lov til, at din egen position vises. Desuden er det muligt at downloade et billede af kortet, og det er også muligt at downloade en gpx-fil, hvis du vil installere kortet fast på din smartphone.
Mange af disse ture er blevet afholdt som søndagformiddagsture for medlemmerne, men de er også velegnede for ture med venner eller familie. Siden er under opbygning og der tilføjes efterhånden flere ture.
Klik på den ønskede tur nedenfor.

Turens navn Turbeskrivelse

Skovvandring søndag den 18. april 2021 i Lille Hareskov

Vandringen vil forløbe i området ved foden af Hejrebakken og ved Harevad og langs Djævlemosen. Turens tema er transport og færdsel på egnen gennem tiden. Vi kommer blandt andet forbi markante hulvejssystemer, en høj med et dyssekammer og brolægning, Laumann Jørgensens løveng, broen over Harevad og selve Harevadområdet, en stor savgrav og ikke mindst en rillesten. Start fra Mosegaarden kl. 10 og opsamling på den store parkeringsplads ved Ballerupvej, hvor man går ned til Søndersø. Turlængden er på knap tre kilometer på gode skovveje, men visse besøgssteder ligger ude i skoven, så ruten følger ikke nødvendigvis altid veje og stier. Tak til Erni Lundberg for GPX-sporet

Skovvandring søndag den 2. maj i Nørreskoven Vi skal vandrede i den nordøstlige del af skoven. Først og fremmest skal vi nyde foråret i dette fantastiske stykke skov med hvide og gule anemoner, gamle ædelgraner og det urskovsagtige præg. Områdets historie med Georg von Langen er hovedtema.
Turlængden er på knap tre kilometer på gode skovveje, men visse besøgssteder ligger ude i skoven, så ruten følger ikke nødvendigvis altid veje og stier. Her kan du se billeder fra turen. Tak til Erni Lundberg for GPX-sporet
Skovvandring søndag den 16. maj 2021 i Nørreskoven  Vi besøger stort set hele den østlige del af Nørreskoven. Her er rillesten, en stenstrøning, afdelingssten, Svenskebøge, Furesøens bred, og ikke mindst den fantastiske skov og meget andet. Turlængden er godt tre kilometer.
Skovvandring søndag den 30. maj 2021 i Nørreskoven Denne gang gælder det den vestlige del af Nørreskoven, som er særdeles rig på kulturspor og forstmæssige seværdigheder. Vi kommer forbi Valdemarstenen, Spejderstenen, rillesten, Casparsdam, Dybendalsrenden, afdelingssten, offersten og meget mere. Turlængden er knap tre kilometer.