Få den nye TRAP Danmark – Furesø kommune (værdi: 199 kr.), som hvervegave, hvis du køber et gave-medlemskab til VHF (pris: 150 kr.).

Vi sørger for at bringe hvervegaven, gavebrevet og foreningens velkomstpakke inkl. 3 årsskrifter direkte hjem til dig, når gavemedlemskabet er betalt. Så kan du ved lejlighed glæde et familiemedlem, en bekendt eller en nabo med et medlemskab af VHF, som løber frem til 31. december 2020.

Du kan betale for gavemedlemskabet ved at indbetale k. 150.- til foreningens bankkonto: reg.nr. 1551 konto nr. 5471958 eller via Mobilepay til 6058 3636. Betalingen bedes mærket "Gavekort".

Behandling af personoplysninger: Personoplysninger behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse her.

Du kan være sikker på, at vi har modtaget din bestilling, når der efter afsendelsen af nedenstående formular vises en en tekst med tak for din bestilling.

Bestil gavekort til medlemskab af Værløseegnens Historiske Forening